Productie november 2017

Vrouwenstaking

EEN PIKANTE KOMEDIE...
Een verhaal van DANI VAN GOMPEL
in een regie van JOHAN VANDELANGE
Sinds vele jaren vechten de mannen van Castel de Lucio, San Bernardo en San Felipe een oude vete uit op leven en dood. Tussen twee vechtpartijen in komen ze even thuis. Van de vrouwen wordt er verwacht dat ze dan klaar staan.
Bianca en de andere vrouwen voelen zich verwaarloosd en gaan over tot actie. Wie is het koppigst? De mannen of de vrouwen? Want als het begint te jeuken, moet je krabben! Een stuk over goesting hebben en niet mogen. Dan doet men rare dingen en wordt het zelfs grappig.

Speelden voor u:

Door Hoes, Stefaan Vleugels, Wendy Ballard, Marie Duchesne, Jelle Van den Brande, Peter Geerts,  Frauke Geerts, Dietlinde Cools, Emma Vandenbergh, Jet Van Dijck, Lennert Hoes, Lisa De Prins, Lindsay Groenen, Magda Van Loock, Marja Van De Weyer, Stefan Vangenechten, Steven Mertens, Johan Hoes, Marja Vogels.

Foto's Vrouwenstaking

1/6

Volg ons op Facebook

Laatste nieuwtjes

Zittaarts Toneel wint Cultuurprijs 2017

27 december 2017

Op tweede kerstdag werden in de Sint-Jozefkerk de cultuurlaureaten van 2017 gevierd. De jury kende de Cultuurprijs toe aan het Zittaarts Toneel.

"Omwille van de bijdrage die de vereniging levert aan het culturele leven in Meerhout met een verankering in onze gemeente en het succes dat ze keer op keer haalt in Meerhout en erbuiten."

Copyright 2017 © Zittaarts Toneel | Alle rechten voorbehouden | zittaarts.toneel@gmail.com