Lili en Marleen

Een komedie van WALTER VAN DE VELDE

in een regie van TOM PERNET

Een bevrijdingskomedie herleeft in Zittaart. De vreugde breekt los als de landing in Normandië een feit is geworden. Nieke, nonkel Rik's dochter laat zich charmeren door zowel het Duits als Brits soldatenvolk. Dat trekt sporen, niet alleen in haar leven, maar dit van de hele familie. Dan is er ook nog Stavros, natuurlijk Jef en Ida die de show komen stelen. Marleentje heeft een oogje op Pierre, maar wat met  Lili.
Oorlogsschaarste, schrik voor de vijand, de vreugde om een extraatje tijdens de Bevrijdingsdagen worden doorweven met dolkomische toestanden. Dat is "Lili en Marleen" gestoken in een Zittaarts kleedje.

Speelden voor u:

Bart Huygens, Magda Van Loock, Peter Geerts, Lara Op De Beke, Glenn Goovaerts, Wendy Ballard, Lisa De Prins, Lennert Hoes, Dietlinde Cools, Stefan Vangenechten en Brent Geerts

Foto's Lili en Marleen

1/14

Volg ons op Facebook

Laatste nieuwtjes

Zittaarts Toneel wint Cultuurprijs 2017

27 december 2017

Op tweede kerstdag werden in de Sint-Jozefkerk de cultuurlaureaten van 2017 gevierd. De jury kende de Cultuurprijs toe aan het Zittaarts Toneel.

"Omwille van de bijdrage die de vereniging levert aan het culturele leven in Meerhout met een verankering in onze gemeente en het succes dat ze keer op keer haalt in Meerhout en erbuiten."

Copyright 2017 © Zittaarts Toneel | Alle rechten voorbehouden | zittaarts.toneel@gmail.com